Skip to main content

Fjelsted Skov

Smukt placeret midt i naturen mellem Middelfart og Odense ligger Fjelsted Skov, der er et familieejet hotel-, konference- og feststed.

Fjelsted Skov
Annoncørbetalt Indhold

Stedet drives i dag af tredje generation med fokus på personlig service, velsmagende mad lavet fra bunden og hjemlig atmosfære. Den idylliske beliggenhed med egen skov og sø, gør det til et optimalt sted til både at fejre store begivenheder og nyde en dejlig miniferie.

Beliggende tæt ved den gamle hovedvej mellem Middelfart og Odense – kun 3 minutters kørsel fra motorvejens Ejby-afkørsel – er det et optimalt sted, hvis dine gæster kommer fra flere steder i landet.

Det rummer både fest-, møde- og konferencelokaler med plads til op mod 200 deltagere i samme sal. Der er ligeledes møderum, der passer til bare to personer – og alle størrelser derimellem. Desuden har de alt tænkeligt udstyr til, at du kan holde det perfekte arrangement.

Hvis du ønsker at overnatte, har de også 78 fuldt udstyrede enkelt- og dobbeltværelser, så du og dine eventuelle gæster kan overnatte og få morgenmad.

Melder sulten sig i løbet af dagen, så byder caféen på lækker, hjemmelavet mad.

Kontakt:

Telefon: (+45) 64 88 16 60

E-mail: info@fjelstedskov.dk

Adresse: Store Landevej 92, 5592 Ejby

Besøg hjemmeside