Skip to main content
19. december 2023

Svendborg Sommerrevy flytter hjem til Rottefælden

Svendborg Sommerrevy – Rottefælden vender efter tre sæsoner på Borgerforeningen Svendborg Teater tilbage til Rottefælden på Caroline Amalievej i Svendborg.

Af: Svendborg Sommerevy | Foto: Svendborg Sommerevy
Pressemeddelelse

Det betyder, at revyen i 2024 kan spille sin jubilæumssæson nr. 140 i det hus, der har huset revyen i 137 år, og samtidig fejre Jan Schous 25. år på de skrå brædder i Rottefælden.

Det her er den bedste julegave, jeg nogensinde har fået! Tænk sig, at vi skal flytte tilbage, hvor vi kom fra, det bliver bare ikke bedre – og så allerede fra den kommende sæson. Man bliver helt nostalgisk bare ved tanken. Tænk sig, at de gode gamle dage vender tilbage, fortæller skuespiller Jan Schou.

Svendborg Sommerrevy flyttede i 2021 til Svendborg Teater grundet corona, plads- og afstandskrav, men har nu fået mulighed for at flytte tilbage til Rottefælden, hvor det hele startede, nemlig i Bøgeskoven på Caroline Amalievej.

Rottefælden er ikke bare Danmarks men Nordeuropas ældste revyteater, og har fostret danske revystjerner som Lisbeth Dahl, Flemming Jensen, Arne Lundemann, Søren Østergaard m.fl.

Det er ikke mindre end fantastisk! Vi kan komme tilbage til den stemning og tradition, vi har savnet. Vi kan igen servere den velkendte revyplatte, vores gæster har efterspurgt, og vi kan bygge videre på 140 års tradition. Vi er meget taknemlige og glæder os til årene fremover, tilføjer Mikkel Schrøder, der både er skuespiller og direktør på Svendborg Sommerrevy.

Tilbage i Rottefælden allerede næste år

Svendborg Sommerrevy vil gerne benytte lejligheden til at sige Borgerforeningen Svendborg Teater v. Claus Bjerregaard og Bestyrelsen i Rottefælden med Laila Hansen i spidsen mange tak for at muliggøre skiftet af lokation allerede i år 2024.

Nogle gange er det godt og nødvendigt at udfordre traditioner. Andre gange må vi erkende, at der er traditioner, der ikke er sådan at gøre op med. Det er tilfældet her. Svendborg Sommerrevy Rottefælden har eksisteret i 140 år, og den hører hjemme i skoven ved Caroline Amalielund. Det er kun lykkeligt, at det kan lade sig gøre for revyen at flytte tilbage i velkendte rammer, fortæller borgmester Bo Hansen.

Vi har været meget glade for samarbejdet med Svendborg Sommerrevy Rottefælden, men revyen hører hjemme i de vante rammer i Caroline Amalielund, og vi glæder os over, at det er muligt at genstarte traditionen allerede fra sæsonen 2024. Vi ønsker revyen al muligt held og lykke i de næste 140 år, tilføjer Claus Bjerregaard, der er direktør hos Borgerforeningen Svendborg Teater.

Svendborg Sommerrevy får nu travlt med at ombooke de mange billetter, der allerede er solgt til sæson 2024, og de tager direkte kontakt til de mange hundrede billetkøbere. Samtidig begynder forberedelserne til sæson 2024 med skuespillerne Jan Schou, Troels Malling, Christine Astrid og Mikkel Schrøder.

Ønsker du også at få en billet til sommerreyven? Så kan billetter til Svendborg Sommerrevy Rottefælden bestilles på tlf. 5757 5700 fra mandag til torsdag mellem kl. 10-14.