Skip to main content
5. januar 2024

Syv unge fynboer nomineret til årets kammerat

Der er fundet syv nominerede til den særlige pris ”Fynske Bank Kammeratskabsprisen”. De er alle unge og foreningsaktive fynboer, som er indstillet til prisen af deres holdkammerater og trænere.

Af: Rikke Hansen | Foto: Fynske Bank

Igen i år uddeler Fynske Bank deres Kammeratskabspris til en ung ildsjæl, der gør noget særligt for sin lokale klub eller foreningen. Det er ottende gang at prisen uddeles, og i år finder det sted den 20. januar til Sportslørdag i Odense Idrætspark.

Der er nu blevet udvalgt syv nominerede blandt et stærkt felt af foreningsaktive unge fynboer, fremgår det af en pressemeddelelse fra Fynske Bank. Blandt finalefeltet er der unge fra en bred vifte af sportgrene, der både tæller nichesportgrene som judo og pistolskydning til breddesportsgrene som badminton og løb.

De syv nominerede er:

  • Den 14-årige løber Mille Schnell fra Bogenseløberne på Nordfyn
  • Den 14-årige badmintonspiller Jonas Bülow fra KRIF Kullerup-Refsvindinge Idrætsforening i Nyborg
  • Den 18-årige pistolskyder Sif Gorm Hansen fra Nyborg Skytteforening i Nyborg
  • Den 16-årige rytter Marie Dreyer Rindebæk fra Tankefuld Rideklub i Svendborg
  • Den 17-årige judo-kæmper Svend Asbjørn Gall fra judo-foreningen Kodokan Odense i Odense
  • Den 15-årige håndboldspiller Mathias Peterson fra Højby Håndbold i Odense
  • Den 13-årige håndboldspiller Theodor Hasager Hedevang fra IF Stjernen i Odense

Præmie på 25.000 kr.

Vinderen af  Kammeratskabsprisen vinder udover æren en pengepræmie på  25.000 kr., som vedkommende kan bruge sammen med sit hold eller forening. Pengene kan f.eks. bruges på en fællesrejse eller et socialt arrangement. Alle nominerede modtager desuden hver 3.000 kr.

Juryen, der skal beslutte, hvem der skal modtage nåde titlen og præmien, består i år af GOG-håndboldspilleren Frederik Clausen, sportsdirektør i Odense Håndbold, Trine Nielsen, OB-fodboldspilleren Gustav Grubbe og regionsdirektør i Fynske Bank Odense, Thomas Thoft Madsen.