Skip to main content
27. maj 2024

Tæt på vand og by har EDC Middelfart en bolig til salg med erhvervsmuligheder

Drømmer du om en stor bolig tæt på naturen, hvor der også er plads til at have erhverv? Så bør du kigge nærmere på Korsbjergvej 8 ved Røjle.

Af: Rikke Hansen | Foto: EDC Middelfart

Hos EDC Poul Erik Bechs afdeling i Middelfart har de en spændende bolig til salg, hvor der både er plads til at have privatbolig og erhverv. Går du med drømmen om at bo tæt på naturen, åbne vider og kort til havet, er Korsbjergvej 8 ved Røjle måske interessant for dig.

Moderniseret stor villa

Etplansvillaen blev opført i 1971, men den er blevet totalrenoveret og moderniseret i løbet af 2021 og 2024, hvilket har gjort, at den i dag fremstår moderne.

Villaen har et imponerende boligareal på 186 m², der blandt andet fordeler sig over fem værelser, køkken-alrum, stue og to badeværelser.

Stort værksted med plads til erhverv

Udover det store boligareal, har ejendommen et tilhørende værksted på hele 151 m². Her er der desuden en frokoststue og ekstra toilet ud over de 2 i villaen.

Værkstedet er en sand drøm for håndværkere eller iværksættere, der har brug for plads at boltre sig på.

En storslået udsigt tæt på by

Ejendommen ligger flot placeret med en smuk udsigt over åbne marker, der strækker sig så langt øjet rækker. Beliggenheden er ideel med blot få kilometer til Middelfart, Strib og Vejlby Fed, hvor man kan nyde de skønne strande og det aktive kystliv, samt let komme på motorvejen.

Hvis denne ejendom kunne være noget for dig, kan du se hele salgsopstillingen her.