Skip to main content
4. november 2022

Tid til et nyt spisebord? Bestil det hos Werenberg og få leveret inden jul

Skal jeres spisebord udskiftes? Hos Bolighuset Werenberg finder du et stort udvalg, og hvis du bestiller nu, bliver det leveret inden jul.

Tid til et nyt spisebord? Bestil det hos Werenberg og få leveret inden jul
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Hvis du er som de fleste af os, så køber du nok ikke nyt spisebord hvert halve år. Når bordet efter 5-10 år trænger til en udskiftning, er det ofte ikke noget, man lige gør i en håndevending.  Derfor guider Bolighuset Werenberg dig gerne til at finde det helt rette spisebord til netop dine behov og dit rum.

Et bord kan anvendes på mange måder, og derfor kan det være godt at overveje, hvilke behov du har. Hvis bordet hovedsageligt skal bruges til middagsselskaber, kan det måske være en fordel med et bord, som kan udvides. Skal dit bord kunne anvendes til forskellige situationer i hverdagen, fx. også som arbejdsstation, bør du overvejer et holdbart materiale. 

Besøg deres store showroom i Brenderup

Onlineshopping er hurtigt og nemt, og selvom Bolighuset Werenbergs online kundeservice er upåklagelig, kan du altid med fordel udforske deres udvalg af borde, stole og andre møbler i deres butik i Brenderup.  Sid, mærk overfladerne, flyt stolene rundt, prøv udtræksplader. Dit spisebord skal holde i mange år og helst være et perfekt match, så snyd ikke dig selv for at besøge deres showroom.

Upåklagelig kundeservice
Skulle du have nogle spørgsmål til dit næste spisebord, eller vil du rådgives i hvilke stole, der kunne høre til bordet, kan du altid kontakte deres kundeservice online og deres dygtige medarbejdere i butikken. De kyndige konsulenter står klar altid til at rådgive og inspirere dig. 

Levering inden jul
Forelsker du dig i dit nye spisebord online, behøver du ikke at bekymre dig om, hvorvidt det kan leveres inden julemiddagen skal serveres på bordet. Det kan nemlig godt leveres inden jul, hvis du er hurtigt ude.