Skip to main content
26. september 2023

Tilfredse købere kommer igen: EDC Middelfarts høje serviceniveau får bolig solgt for anden gang

Når serviceniveauet er i top, så hænger kunderne ved. Det ved de hos EDC Poul Erik Bech i Middelfart, hvor de lige har solgt Havevej 3 for tidligere købere.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: EDC Poul Erik Bech - Middelfart

Ejendomsmæglerne hos EDC Middelfart kender efterhånden godt til boligen på Havevej 3 i Middelfart. Den er netop blevet solgt til glade købere, og de nuværende sælgere fandt selv hjemmet gennem EDC.

Det var et bevidst valg, da sælgerne valgte, at det var de samme ejendomsmæglere, der skulle udbyde Havevej 3 igen. Særligt EDC Middelfarts høje serviceniveau var årsagen til, at netop de skulle stå for salget for anden gang.

Sælgerne udtrykker desuden ros for afdelingens professionelle og kompetente fremgangsmåde med masser af information undervejs i processen.

Går du med salgstanker?

Skal EDC Middelfart også sælge din bolig? Så kan du altid kontakte dem for en gratis salgsvurdering på tlf.: 64 41 16 02 eller mail: 550@edc.dk.

Lige nu og indtil den 8. oktober kan du endda deltage i konkurrencen om en designerstol fra Finn Juhl til en værdi af 18.995 kroner, når du booker en salgstjek hos EDC Poul Erik Bech. Læs mere her.