Skip to main content
7. juni 2023

Tvillinger på vej? TekstXpressen tilbyder sommerrabat på læsestof om tvillinger

Lige nu kan du få 50% rabat på de to populære fagbøger ”Bogen om Tvillinger 0-10 år” og ”Uge-for-uge-guiden – til dig, der venter tvillinger”.

Tvillinger på vej? TekstXpressen tilbyder sommerrabat på læsestof om tvillinger
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Lige nu kan du få 50% sommerrabat på de to mest populære danske fagbøger om tvillinger ”Bogen om Tvillinger 0-10 år” og ”Uge-for-uge-guiden – til dig, der venter tvillinger”.

Venter du tvillinger, eller gør en af dine venner eller bekendte? Eller er du heldig snart at blive tvillingemormor eller tvillingefarmor? Så kan du blive klædt bedst muligt på med de to mest populære danske tvillingebøger de sidste 15 år.

Før og efter fødslen

Uge-for-uge-guiden giver dig hver uge en opdatering på, hvor store dine fostre er, og hvilke organer der er udviklet uge for uge.

Guiden fortæller også, hvilke undersøgelser og symptomer, man kan forvente som tvillingegravid. Det er nemlig meget forskelligt fra enkeltbørns-gravide.

Bøgerne er objektive og skrevet sammen med førende danske obstetrikere, tvillingeforskere mv. De giver derfor et faktuelt og reelt billede af det at vente tvillinger og at leve bedst muligt med tvillinger op til 10 år – også uden at parforholdet knækker.

Sådan bestiller du

Forlaget bag ”Uge-for-uge-kalender – til dig, der venter tvillinger” og ”Bogen om Tvillinger 0-10 år” har sommerudsalg, så lige nu kan du få fat i bøgerne til kun 100 kr./stk. + porto. Bøgerne fås både som trykte bøger og som e-bøger (pdf).

Du bestiller dem på post@tekstxpressen.dk – og hvis du vil spare portoen, kan du selv afhente dem hos forlaget TekstXpressen i Middelfart eller i Strib.