Skip to main content
16. januar 2023

Udlejningen af kontorpladser hos The Platform er startet

Byggeriet af hele Trekantområdets nye iværksættermiljø The Platform er snart i mål. Og nu er udlejningen af kontorer startet. Find din nye kontorplads her.

Udlejningen af kontorpladser hos The Platform er startet
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Byggeriet af hele Trekantområdets nye iværksættermiljø – The Platform – er snart i mål. Kontorerne er næsten indflytningsklare, og de glæder sig til at byde en masse innovative iværksættere velkommen i deres nye hus.

Der er ikke lang tid til, at de første lejere kan flytte ind hos The Platform, og udlejningen af både kontorer, flyverpladser, åbne kontorpladser og værksteder er i fuld gang. Deres møbler lander 1. februar, og indflytningen starter allerede fra den 15. februar.

Udlejningen er startet – find dit nye kontor hos The Platform
The Platform har allerede udlejet en del kontorer og flyverpladser, men der er dog stadig få ledige kontorer tilbage. Du kan se de ledige kontorer her, og du kan også kontakte dem, hvis du vil høre nærmere om mulighederne for at leje en plads eller et kontor. De kan kontaktes via deres hjemmeside, eller du kan tage kontakt til Tonny via mail på tvm@the-platform.dk eller tlf. (+45) 40 17 18 77.

Du er også velkommen til at kigge forbi til deres åbningsreception den 3. marts fra kl. 11-15, hvor byens nye iværksætterhus skal fejres.

Husk også at følge med på deres hjemmeside samt deres Facebookside og LinkedIn-side, hvor de løbende holder jer opdateret på byggeriet af Trekantområdets nye kontor- og iværksættermiljø.

Du kan se et sneakpeak på de nye kontorer herunder.