Skip to main content
10. maj 2023

Udrust din facade mod det danske vejr med facadeimprægnering

Vidste du, at en del facader har svært Danmarks ofte meget våde vejrforhold? Hos Murerfirmaet CSS kan de hjælpe dig til en regnsikker facade.

Udrust din facade mod det danske vejr med facadeimprægnering
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Vidste du, at en del facader faktisk har svært ved de danske og ofte meget våde vejrforhold? Hos Murerfirmaet CSS kan de hjælpe dig til en regnsikker facade. 

Facader har porer, der kan optage og afgive fugt fuldstændig ligesom huden eller et par lædersko. Det er ikke i sig selv en dårlig funktion – men når vejret byder på regn, regn og atter regn, så kan det give en ophobning af fugt i murværket. Især når vinden også blæser og giver slagregn mod facaden, kan det tære på overfladen.  

Her kan en facadeimprægnering være løsningen. Det fungerer, ligesom når du imprægnerer et par sko; overfladen bliver til en vis grad vandafvisende og modstandsdygtig overfor snavs og alger. 

Den nyeste teknologi fra Surfa 

Murerfirmaet CSS er autoriseret Surfa-partner, hvilket betyder, at de er eksperter i facadeimprægnering og kun behandler dit murværk med de miljøvenlige og effektive produkter fra Surfa. 

Imprægneringen er bygget på nanoteknologi og efterlader overfladen 96% diffusionsåbent. Det giver optimale vilkår for facaden, fordi det beskytter, men samtidig giver mulighed for, at murværket kan ånde og udskille fugt. 

En imprægnering er gavnlig for både nye og ældre facaden, og i begge tilfælde vil behandlingen holde overfladen pæn og robust i længere tid. Med en imprægnering med Surfa får du 15 års garanti, og Murerfirmaet CSS sørger selvfølgelig for en skånsom påføring med lavtrykssprøjte. De kan tilmed også imprægnere dine fliser og fuger indendørs. 

Skal din facade klædes på til vind og vejr? Så tag kontakt til Murerfirmaet CSS på tlf.: 28 51 41 59 eller kontakt dem via deres hjemmeside.