Skip to main content
22. marts 2023

Få ugens allergitip hos LokalNyt Middelfart

Har du allergi? Og er du bare SÅ træt af løbende øjne og næse og/eller kløende øjne, næse og hud?

Få ugens allergitip hos LokalNyt Middelfart
Af: Daniel Svendsen | Foto:
Annoncørbetalt Indhold

Så glæd dig, da vi på LokalNyt Middelfart fremover løbende giver dig ”Ugens allergitip” baseret på ”Bogen om Allergi”, der er skrevet af Middelfart-journalisten Joan Grønning sammen med 10 førende danske allergilæger og -professorer.

Uanset om du, eller en du kender, har astma, høfeber eller eksem – eller om du er en af de mange, der reagerer på en eller flere typer fødevarer – så kan både tips og bogen hjælpe til færre symptomer.

Bogen har de sidste 10 år været det mest lettilgængelige opslagsværk om alle typer allergi, der giver svar på det meste – og ikke mindst giver helt konkrete, håndterbare daglige råd, der rent faktisk virker.

Bogens målgruppe er de ca. 20% af danskerne med allergi – og deres familie og venner samt institutioner omkring familien, der i bogen får en masse konkrete tips til, hvordan man tager bedst hensyn til allergikere.

”Bogen om Allergi” kan købes i alle boghandler og lånes både i trykt og elektronisk form på biblioteket.

 

Forlaget har et mindre restoplag til 100 kr. pr. stk., der kan afhentes på forlagets adresse i enten Strib eller på The Platform i Middelfart, hvor man også kan se og bladre i den.

Spørgsmål kan sendes til forfatteren på mail: joan@tekstxpressen.dk.