Skip to main content
22. marts 2023

Få ugens allergitip hos LokalNyt Middelfart

Har du allergi? Og er du bare SÅ træt af løbende øjne og næse og/eller kløende øjne, næse og hud?

Få ugens allergitip hos LokalNyt Middelfart
Annoncørbetalt Indhold

Så glæd dig, da vi på LokalNyt Middelfart fremover løbende giver dig ”Ugens allergitip” baseret på ”Bogen om Allergi”, der er skrevet af Middelfart-journalisten Joan Grønning sammen med 10 førende danske allergilæger og -professorer.

Uanset om du, eller en du kender, har astma, høfeber eller eksem – eller om du er en af de mange, der reagerer på en eller flere typer fødevarer – så kan både tips og bogen hjælpe til færre symptomer.

Bogen har de sidste 10 år været det mest lettilgængelige opslagsværk om alle typer allergi, der giver svar på det meste – og ikke mindst giver helt konkrete, håndterbare daglige råd, der rent faktisk virker.

Bogens målgruppe er de ca. 20% af danskerne med allergi – og deres familie og venner samt institutioner omkring familien, der i bogen får en masse konkrete tips til, hvordan man tager bedst hensyn til allergikere.

”Bogen om Allergi” kan købes i alle boghandler og lånes både i trykt og elektronisk form på biblioteket.

 

Forlaget har et mindre restoplag til 100 kr. pr. stk., der kan afhentes på forlagets adresse i enten Strib eller på The Platform i Middelfart, hvor man også kan se og bladre i den.

Spørgsmål kan sendes til forfatteren på mail: joan@tekstxpressen.dk.