Skip to main content
16. maj 2024

Urban Sketchers inviterer til nye, gratis tegnearrangementer hen over sommeren

Så er de næste arrangementer for Urban Sketchers klar – find blyanten og tegneblokken frem og kom med ud og tegn.

Af: Andreas Hjort | Foto: Unsplash

Middelfart Billedskole har i samarbejde med Middelfart Kulturskole arrangeret Urban Sketching for de næste måneder. Urban Sketchers er en del af et globalt tegnefællesskab, hvor tegneinteresserede mødes, tegner og udveksler viden og tegninger med hinanden.

Sammen hylder man lokalområdet med unikke tegninger, som efterfølgende deles med det globale Urban Sketchers-netværk.

Tre nye arrangementer

Uanset om du har tegneerfaring eller ej, har du mulighed for at blive en del af tegnefællesskabet. Hvis du har dit eget tegnegrej, så medbring det, ellers er det også muligt at låne Middelfart Billedskoles udstyr. Alle, uanset erfaring og alder, er velkomne.. Det eneste, du skal selv medbringe, er skitseblok, tegneredskaber og evt. noget at sidde på.

Urban Sketchers til “Late Night” i Middelfart Midtby

Fredag den 31. maj er temaet “Late Night” i Middelfart Midtby, hvor alle interesserede mødes foran Rådhuset og tegner byens liv.

Urban Sketchers ved Rock Under Broen under opbygning

Torsdag den 6. juni inviteres alle interesserede til at tegne motiver fra opsætningen af Rock Under Broen. Her er der mulighed for at møde formanden for Rock Under Broen og tegne maskiner og mandskab.

Urban Sketchers ved Hindsgavl Slot

I juli afholder Urban Sketchers to dage ved Hindsgavl Slot, henholdsvis Lørdag den 6. juli og tirsdag den 9. juli, hvor alle interesserede mødes på terrassen uden for Havestuen. Her får man mulighed for at tegne slottet, menneskerne, parken eller noget andet, hvis man er interesseret i det.