Skip to main content
10. juli 2024

Væk med solbrillerne og på med nissehuen: Bramdrupdam Smørrebrød inviterer til årets julefrokost

Selvom kalenderen viser sommer, er Bramdrupdam Smørrebrød allerede nu i gang med vintermånedernes forberedelser. Den 6. og 7. december 2024 inviterer de firmaer og private til årets julefrokost i Middelfart Sparekasse Hallerne.

Af: Viktor Bork | Foto: Unsplash

Selvom kalenderen godt nok viser sommermåneder og høje temperaturer lige nu, så skal du dog ikke vente alt for længe, hvis du vil have en plads ved bordet til årets julefrokost 2024.

Allerede nu har Bramdrupdam Smørrebrød sendt invitationen ud til årets julefrokost i Middelfart Sparekasse Hallerne den 6. og 7. december 2024.

Årets julefrokost er for firmaer og privatpersoner, der har lyst til at nyde hinandens selskab og mere til.

Mad, drikke og livemusik

Til julefrokosten vil der blive serveret en klassisk julefrokostmenu, mens der også vil være fri øl, vand og vin. Derudover vil der i løbet af aftenen også være mulighed for at tilkøbe snaps og diverse drinks.

I løbet af aftenen vil en DJ samt en livekunster også lægge vejen forbi Middelfart Sparekasse Hallerne og spille op til fest.

Rabat til de hurtige

Prisen for en plads til årets julefrokost er 900 kroner + moms pr. person, og med i prisen er lækker julemad inklusive fri afbenyttelse af drikkevarer.

Der er dog rabat, hvis du er én af de hurtige. Ved bestilling senest den 1. september gives der nemlig 10 procent i rabat. Man skal være minimum otte personer, hvis man vil være sikker på at få et bord.

Skal du sikre dig en plads ved julefrokostbordet? Billetter kan bestilles via mail på: cla@lsok.dk eller mad@baregodmad.dk.

Se invitationen herunder:

Billede: Bramdrupdam Smørrebrød