Skip to main content
3. april 2023

Værksstedskæden AutoMester har 30-års jubilæum

Danmarks største værkstedskæde Automester kan fejre 30-års jubilæum. Gelsted Motorkompagni er dit lokale Automester værksted.

Værksstedskæden AutoMester har 30-års jubilæum
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Danmarks største værkstedskæde AutoMester kan fejre 30-års jubilæum i en branche i rivende udvikling. Igennem alle årene er den direkte kontakt mellem kunde og værksted i lokalområderne dog forblevet den samme.

30 år i værkstedsbranchen betyder ikke, at det er blevet tid til at trykke på bremsen for Danmarks største værkstedskæde. De 400 værksteder, der er en del af AutoMester ligger stadig i overhalingsbanen og har ikke planer om at sætte tempoet ned.

Skruer man tiden 30 år tilbage, har det ikke gået stille for sig hos værkstedskæden i tidens løb. I løbet af de seneste fem år har AutoMester bl.a. lanceret E+ konceptet, der har placeret værkstedskæden som førende indenfor servicering og reparation af el- og hybridbiler.

Gelsted Motorkompagni – dit lokale E+ værksted

Gelsted Motorkompagni, der er en del af AutoMester, er et af de 140 udvalgte værksteder, som er E+ mærket. De kan derfor servicere og reparere alle former for biler – uanset hvad den kører på.

Som dit lokale AutoMester E+ værksted er Gelsted Motorkompagni garant for en tillidsvækkende og gennemskuelig service samt reservedele og udstyr af topkvalitet. Så hvis din bil står og skal på værksted eller skal have skiftet dæk, er både du og den i trygge hænder hos dit lokale AutoMester E+ værksted.

Læs mere om Gelsted Motorkompagni og deres forskellige ydelser på deres hjemmeside.