Skip to main content
3. marts 2023

Velbesøgt åbningsreception var en stor succes

Fredag den 3. marts slog The Platform dørene op til deres nye iværksætterhus. Åbningsreceptionen var både velbesøgt og en stor succes.

Velbesøgt åbningsreception var en stor succes
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Fredag den 3. marts slog The Platform dørene op til deres nye iværksætterhus. Åbningsreceptionen var både velbesøgt og en stor succes.

Interessen for Trekantområdets nye iværksættermiljø, der råder over 2000 kvadratmeter, og som har plads til 120 iværksættere, har alle dage haft stor opbakning. Og det kom også til udtryk, da The Platform afholdte deres åbningsreception fredag den 3. marts.

Taler, underholdning og flotte nye omgivelser

Receptionen fandt sted i The Platforms nye 300 kvadratmeter store lokale, som skal bruges og udlejes til forskellige arrangementer. Da de mange mennesker havde fundet sig en plads, blev de budt velkommen af Tonny Vinding Møller, der er direktør hos The Platform. Tonny gav en kort introduktion til stedet, og alle de muligheder som The Platform rummer. Han fortalte desuden, at stort set alle kontorpladser og flyverpladser er udlejet. Så hvis man vil være en del af iværksætterfællesskabet, skal man være hurtig.

Efter Tonnys velkomst indtog Anne Dorthe Hjort, der bliver en del af mentor boardet, som alle husets iværksættere kan benytte sig af, scenen. Anne Dorthe Hjort er grundlægger af Nature Planet, og hun gav en kort introduktion til de andre mentorer. Hun lagde også ud med at citere Steve Jobs: “Stay hungry, say foolish” for at pointere, hvad der er vigtigst som iværksætter. Du kan læse mere om mentorordningen hos The Platform her.

Efter Anne Dorthes tale, overtog borgmester Johannes Lundfryd Jensen scenen. Han roste, hvordan der på meget kort tid var spiret et smukt iværksættermiljø frem centralt i Middelfart. Han pointerede også Middelfarts stærke position som den kommune på Fyn med anden flest nye virksomheder i 2022 – kun overhalet af Odense. Johannes sluttede desuden af med at opfordre til at råbe et trefoldigt hurra for The Platform.

Den sidste tale blev afholdt af Vagn Orry Knudsen, der på opfordring fortalte sin spændende livshistorie omkring, hvordan han endte med at overtage sin fars vognmandsfirma på Fyn, som senere blev til FKS Slamson, som er en af Danmarks største og førende specialister indenfor kloakservice med ekspertise i slamsugning, tv-inspektion og alle typer af kloakering. Idéen til The Platform opstod i samarbejde med Vagns nabo Tonny over en flaske rosé på terrassen, efter at Vagn havde solgt FKS Slamson i 2020. Og her et par år senere står den idé smukt opført på Jernbanegade i Middelfart.

Efterfølgende blev den røde snor, som var sat op på scenen, klippet af Vagn og hans kone Jette, som et symbol på, at iværksætterhuset nu officielt er åbnet. 

Herefter kunne de mange besøgende, som var begejstrede for det nye kontorfællesskab, nyde den musikalske duo Playtime Duo samt de mange lækre tapas, som var stillet op i det tilstøde værkstedslokale samt en øl, sodavand eller et glas vin fra baren.

Afslutningsvis kiggede entertainer Jacob Haugaard også forbi og underholdte med anekdoter fra sin tid som politiker og med flere af hans sange.

Gavebordene, som var spækket med blomster og gaver, vidnede om de mange besøgende, som var kigget forbi for at se det nye iværksætterhus.

Du kan se nogle billeder fra arrangementet her: