Skip to main content
4. maj 2023

Velkommen til en ny annoncør: Horsens Lift

Hos LokalNyt Middelfart er vi stolte over at kunne præsentere en ny annoncør. Denne gang er det Horsens Lift, vi byder velkommen.

Velkommen til en ny annoncør: Horsens Lift
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Hos LokalNyt Middelfart er vi stolte over at kunne præsentere en ny annoncør. Denne gang er det liftudlejer, Horsens Lift, vi byder velkommen indenfor.

Med 30 års erfaring kan Horsens lift garantere dig liftudlejning i højeste kvalitet og til billige priser. Horsens Lift har altid 300-320 lifte på lager, som kan løse arbejdsopgaver i arbejdshøjder fra 8-43 meter. Om det er uden- eller indendørs, store opgaver som tagkonstruktion eller mindre opgaver som udskiftning af elpærer og brandsensorer, så kan Horsens Lift give en hånd. De er eksperter i dag til dag-bestillinger og liftudlejning, der kræver ekspreslevering.

Hos Horsens Lift er sikkerhed, funktionalitet og den gode oplevelse afgørende, og derfor er der også altid stor fokus på vedligeholdelse og eftersyn af alle lifte. Uanset hvilken lift du ønsker at leje, så giver chaufføren altid en introduktion til liften og en instruktion i dens funktioner, så du er fortrolig med liften, inden han forlader byggepladsen.

LokalNyt Middelfart ser frem til samarbejdet.

Du kan læse mere om Horsens Lift på deres annonceside, eller på deres hjemmeside.