Skip to main content
21. juni 2023

Velkommen til Lillebæltpolsteren

Hos LokalNyt Middelfart er vi stolte over at kunne præsentere en ny annoncør. Denne gang er det Lillebæltpolsteren, vi byder velkommen.

Velkommen til Lillebæltpolsteren
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Hos LokalNyt Middelfart er vi stolte over at kunne præsentere en ny annoncør. Denne gang er det Lillebæltpolsteren, vi byder velkommen indenfor.

Linda Nielsen, ejeren af Lillebæltpolsteren, har været selvstændig siden 2006 og tilbyder en bred vifte af tjenester, der kan give dine gamle eller nedslidte møbler og andet nyt liv.

Hvis dine møbler trænger til at blive betrækket om, bruger de deres ekspertise til at vurdere design, farve og linjer. Dette giver dem mulighed for at give dig råd om det mest velegnede betræk til netop dine møbler. Du har også mulighed for at tage en prøve af stoffet med hjem, så du kan se, hvordan det vil se ud i dit hjem. De tilbyder også udskiftning af fyldet i hynder og puder.

Lillebæltpolsteren kan også give nyt liv til møblerne i din båd eller campingvogn samt udskifte betrækket på bil- og motorcykelsæder. Hvis du har behov for reparation af hesteudstyr, kan virksomheden også hjælpe med det.

Lillebæltpolsteren udfører også en bred vifte af specialopgaver. Så hvis du har en helt specifik opgave, skal du ikke tøve med at kontakte dem.

Vi hos LokalNyt Middelfart ser frem til et godt samarbejde.

Du kan læse mere om Lillebæltpolsteren på deres annonceside, eller på deres hjemmeside.