Skip to main content
10. juli 2023

Velkommen til ny annoncør: Kvickly Middelfart

Hos LokalNyt Middelfart er vi stolte over at kunne præsentere en ny annoncør. Denne gang er det Kvickly Middelfart, vi byder velkommen.

Velkommen til en ny annoncør: Kvickly Middelfart
Af: Daniel Svendsen | Foto: Kvickly Middelfart
Annoncørbetalt Indhold

Kvickly har siden 1961 hjulpet danskerne igennem deres hverdag med et stort udvalg af varer og gode priser. Kvickly Middelfart er ingen undtagelse og gør ligeledes indkøb let for dig. Kvickly Middelfart tilbyder et stort udvalg af kvalitetsvarer indenfor isenkram, tøj, personlig pleje, legetøj og selvfølgelig mad.

Et stort udvalg til enhver smag

I slagter- og delikatesseafdelingen finder du alt fra kød og smørrebrød til varme retter og meget andet. Hos BrødCooperativet kan du få alt det brød, kage og andet til festlighederne, som du har behov for. Hos Bistroen kan du få en hurtig bid mad eller noget varmt at drikke. I Ølverdenen finder du landets største udvalg af øl. Så leder du efter noget nyt at drikke, så finder du det helt sikkert her.

Kompetent hjælp og rådgivning

På det 3.000 m2 store salgsareal er der et hav af varer og helt sikkert netop det, du skal bruge. Er du i tvivl om, hvor du finder en specifik vare, så står det glade personale altid klar til at hjælpe dig på vej. Ligeledes står faguddannede slagtere, bagere og grønthandlere klar til at tilbyde dig et stort udvalg af friske råvarer og inspiration til hverdagsmad eller festlige måltider.

LokalNyt Middelfart ser frem til samarbejdet.

Du kan læse mere om Kvickly Middelfart på deres annonceside eller på deres hjemmeside.