Skip to main content
11. september 2023

Vil du sælge din villa i Middelfart eller Strib? Så har danbolig Middelfart en køber parat

Lige nu er danbolig Middelfart på udkig efter den perfekte bolig til en køber, der ønsker at bo i Middelfart by eller Strib.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: LokalNyt Middelfart
Annoncørbetalt Indhold

Hvis du overvejer at sælge dit hus, så er det nu, du skal slå til. En køber hos danbolig Middelfart står klar til at overtage en etplansvilla, og måske er det dig, der ligger inde med deres drømmehjem.

Deres krav til boligen er:

  • Mindst 140 kvm
  • Mindst tre værelser
  • Helst et køkken-alrum med spiseplads
  • Beliggenhed i Middelfart by eller i Strib
  • Maks 3 mio. kroner

Kan du sætte hak ud fra alle de ovenstående punkter? Så kontakt danbolig Middelfart på tlf.: 64 41 61 71 inden din nabo.

Passer dit hjem ikke til profilen?

Uanset om du bor i en familievenlig etplansvilla, et rækkehus, en lejlighed eller har et sommerhus, som skal videre til nye ejere, så kan danbolig Middelfart hjælpe dig.

Du kan altid få en gratis og uforpligtende salgsvurdering hos dem, og de tilbyder professionel og personlig rådgivning til netop dit boligsalg.

De skræddersyer en salgsstrategi, der passer til dig og din sag, og undervejs vil der være løbende kontakt, så du hele tiden er opdateret på processen. Sætter du din bolig til salg hos dem, bringer de desuden deres store køberkartotek i spil for en hurtig handel.

Du kan læse meget mere om danbolig Middelfart på deres hjemmeside.