Skip to main content
3. oktober 2022

Vin & Vin Middelfart skifter navn og udvider med webshop til lokalområdet

Når du mandag den 3. oktober kører en tur på Strandvejen er det ikke længere Vin & Vin, der møder dig, men Vin & Co. Vinforretningen skifter nemlig navn og udvider med en lokal webshop.

Vin & Co.
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Når du mandag den 3. oktober kører en tur på Strandvejen i Middelfart er det ikke længere Vin & Vin, der møder dig, men Vin & Co. Vinforretningen skifter nemlig navn og udvider med en lokal webshop.

Under Corona-nedlukningen fik indehaver Jacob Demant øje for, hvor stort vinsalget fra webbaserede vinforretninger egentlig er. Denne tendens er holdt ved, da inflationen har sendt mange folk på nettet efter gode tilbud. Nu vil Vin & Co. også være skarpe med online tilbud til deres lokale kunder i Middelfart og Fredericia.

Og de lokale kunder kan enten selv hente deres indkøbte vin i butikkens åbningstid, eller de kan vælge at få dem bragt ud tirsdag og fredag, hvor de ansatte selv kører rundt med bestillingerne.

Det lokale aspekt afspejles også i webshoppens sortiment, der udelukkende består af de vine, spiritus og delikatesser, som folk kan købe i butikken i Middelfart. Og vejledning og gode råd fra butikkens ansatte er stadig en mulighed via telefonen eller i butikken.

Trods navneskiftet er Vin & Co. stadig en del af indkøbssamarbejdet hos Vin & Vin.

Læs mere om vinforretningen her.

FLERE NYHEDER