Skip to main content

Alwilda

Hos Alwilda på Algade 30 i Middelfart finder du et stort udvalg af smagfulde teer, lækre kaffer, delikatesser og brugskunst i hyggelige omgivelser.

Annoncørbetalt Indhold
Kaffe- og tebutik med et stort håndplukket udvalg  

Hos Alwilda er der et kæmpe udvalg på over 200 løsvægtsteer samt et stort udvalg af forskellige tebreve samt en masse tilbehør til din tebrygning.

Hvis du er ”kaffenørd”, kan du finde et bredt og spændende udvalg af forskellige kaffevarianter. Hos Alwilda får du malet dine kaffebønner, som du ønsker.

Til den søde tand 

Hvis du endnu ikke har smagt trøflerne fra Thy, så tag ned i Alwilda og find din favorit blandt de håndlavede trøfler med fyld. På hylderne finder du også Lakrids by Bülow og et stort udvalg af chokolader, marmelader og mange andre søde lækkerier.

Tryl i køkkenet

Pift din middagsret eller tapasbord op med spændende delikatesser. Lad dig inspirere af anderledes krydderier, lækre madolier, pestoer og andre specialiteter, der vil få dine tænder til at løbe i vand.

Udover de mange delikatesser finder du også specialøl, færdigblandede cocktails, likører og vin i butikken

Velværeprodukter og boligindretning 

Forkæl dig selv eller én du holder af med de bedste økologiske pleje & dufte til hjemmet fra Meraki. Du finder også fin pynt til den næste festlighed, køkkentekstiler og brugskunst. Kig ind i forretningen og se det fine udvalg.

Gaveposer og pakker 

Alwilda tilbyder at pakke alle produkterne fra butikken i fine gaveposer eller pakker, stort som småt, så du kan glæde en du holder af, vært og værtindegaver, receptions og firmagaver. Giv en personlig gave og find de produkter, som modtageren vil blive særligt glad for.

Besøg den hyggelige butik på Algade 30 eller tag et kig på Alwildas webshop, hvor du også kan bestille og få leveret dine varer og gaver. Du kan også følge med på butikkens Facebookside og Instagram, hvor du kan se, hvad der er og kommer af nye spændende produkter på hylderne.

Kontakt
AdresseAlgade 30, 5500 Middelfart