Skip to main content

Båring Bakke Grill

Smukt placeret på Båring Bakke ligger der en grill, der vil mere end bare servere pølser – den vil give dig en god oplevelse. 

Båring Bakke Grill
Annoncørbetalt Indhold

I starten af 60’erne blev Båring Bakke Ishus bygget til stor glæde for områdets mange sommerhusgæster. Det der startede som et ishus, blev senere udvidet med salget af pølser med mere. I 2022 blev stedet genstartet af Thomas Søfeldt, der med fokus på den gode oplevelse, gæstfriheden og dejlige råvarer, har gjort det til et yndet spisested for både lokale og turister i området.

Menukortet indeholder stadig is og pølser, men de lokale råvarer har også fået en plads. Blandt andet bliver der serveret oksekød fra det lokale frilandslandbrug Troldhøjgaard. Ligeledes er Skovgrisen fra Troldhøjgaard at finde i den særligt udviklede Bakkepølse, som er en specialitet hos Båring Bakke grill.

Hvis sulten er endnu større, er det også muligt for dig, at prøve kræfter med Borgmesterburgeren. Det er en ordentlig sag med intet mindre en tre bøffer. Hvis du formår at spise den helt op, får du til gengæld fri softice.

Der er noget for enhver smag hos Båring Bakke Grill, og du kan kigge nærmere på menukortet her.

Find virksomheden her: