Skip to main content

Båring Bakke Grill

Smukt placeret på Båring Bakke ligger der en grill, der vil mere end bare servere pølser – den vil give dig en god oplevelse. 

Annoncørbetalt Indhold

I starten af 60’erne blev Båring Bakke Ishus bygget til stor glæde for områdets mange sommerhusgæster. Det der startede som et ishus, blev senere udvidet med salget af pølser med mere. I 2023 blev stedet genstartet af Simon Juul Johansen fra Brenderup.

Simon Juul Johansen, der med fokus på den gode oplevelse, gæstfriheden og dejlige råvarer, har gjort det til et yndet spisested for både lokale og turister i området.

Menukortet indeholder god gammeldags grillmad. Du kan blandt andet sætte tænderne i deres signaturret, Bakkeburgeren, der indeholder hele to saftige bøffer. Derudover kan du f.eks. vælge en lækker bøfsandwich med sovs eller prøve den anderledes variant, Mexico Burger, med jalapeños, tacosauce og chili-mayo blandt mange andre lækre grillretter. Du kan naturligvis også få et væld af pølser, og så er der stadig masser af forskellige is at vælge imellem – perfekt til en varm dag i Båring.

Der er noget for enhver smag hos Båring Bakke Grill, og du kan kigge nærmere på menukortet her.

Kontakt
AdresseMiddelfartvej 103A, 5466 Asperup