Skip to main content

Brenderup Højskole

Et ophold der rummer personlig udvikling, forståelse af andre kulturer og fordybelse i en bæredygtig fremtid.

Brenderup Højskole
Annoncørbetalt Indhold

På Nordvestfyn ligger Brenderup Højskole. Den blev grundlagt i 1986, som Den Nordiske Højskole for Fred, og fredsperspektivet er stadig til stede på højskolen. I dag er det gennem et fokus på det internationale kulturmøde gennem debat, kunst og musik og med en konstant orientering mod en bæredygtig fremtid. Det er en moderne globalt orienteret højskole, der gerne inviterer elever fra hele verden.

Plads til talent og passion

Højskolen har plads til 60 elever, der kan nyde bæredygtige lokaler, hvor de kan udfolde deres talent og passion sammen med andre ligesindede fra hele verden.

Du kan både vælge at deltage på et langt ophold og et kortere kursus. Hvis du er interesseret i et langt ophold, er der 12 forskellige at vælge mellem. Om du er interesseret i at lave keramik, dyrke kulturmødet, udforske bæredygtigt byggeri eller måske være frivillig i Kenya eller Nepal, så er der et ophold for dig.

Korte ophold til enhver smag

Hvis du mere er til et kort ophold på en eller to uger, findes der også mange forskellige tilbud. Her kan du udvikle dine interesser og snuse til nye udfordringer, mens du møder nye mennesker. Det kan eksempelvis være gennem ø-vandring, en rejse til Nepal eller et filtningskursus.

Så om du ønsker at udforske et langt forløb, eller om du hellere vil bruge et par uger, har Brenderup Højskole et forløb til dig.

Kontakt
AdresseStationsvej 54, 5464 Brenderup