Skip to main content

Brinck Bentzon Studio

Brinck Bentzon Studio er en salon i Røjleskov, hvor fokus er på det enkelte menneske, og hvor servicen altid er i top og kunden i centrum.

Annoncørbetalt Indhold

Hos Brinck Bentzon Studio, der siden starten af januar 2024 har haft adresse i Røjleskov, møder du den anerkendte frisør Tanja Brinck Bentzon.

Tanja har siden 2020 haft frisørsalon i det gamle apotek i Algade i Middelfart, og forinden har hun haft salon i 12 år på Fanø. I januar flyttede Brinck Bentzon Studio ind i Tanjas stuehus i Røjleskov, hvor inventaret og den gode service går igen.

Brinck Bentzon Studio har nemlig være nomineret til kategorien “Bedste Service” i 2020, 2021 og 2022. De har har desuden vundet “Brobygger Prisen” til Byens Bedste i Middelfart i 2020.

Idylliske omgivelser og kunden i fokus

På den nye adresse på Røjleskovvej 59 tager Tanja imod dig i idylliske omgivelser i skoven, hvor der er tid til den enkelte gæst. Her er det altid kundens ønsker og behov, der er i centrum, og der er altid ro og nærvær til en ærlig snak og en god kop kaffe.

I studiet tilbydes et bredt udvalg af behandlinger til hår og krop. Tanja er en fagligt dygtig frisør, der hjælper med alt fra klip og farve af dit hår til permanent og hårkure. Herudover kan du få farvet dine bryn og vipper, blive voksbehandlet eller få hjælp til makeup og håropsætning.

Brinck Bentzon Studios hjemmeside kan du læse mere om deres behandlinger, kommende events og deres kundeklub.

Du kan også booke en tid med det samme her.

 

Kontakt
AdresseRøjleskovvej 59, 5500 Middelfart