Skip to main content

By The Bridge Bed & Breakfast

Book et idyllisk ophold i Middelfart hos By the Bridge, der er et lille charmerende Bed & Breakfast midt i naturen ved smukke Lillebælt.

Annoncørbetalt Indhold

Et lille hyggeligt Bed & Breakfast ligger i skjul af skov tæt ved Lillebælt og Middelfart. Her kan du nyde et fredeligt og afslappende ophold i naturrige omgivelser hos By the Bridge.

Tid til afslapning og hygge 

By the Bridge drives af parret Jennifer og Jan Thomsen, der har rejst verden rundt. Nu har de slået rødder i Middelfart og brænder for at give gode oplevelser videre til deres besøgende.  

På det hyggelige Bed & Breakfast vil du opleve hjemlige omgivelser, nærvær og ro, der sætter rammerne for et afslappende og mindeværdigt ophold
Når du vælger et ophold hos By the Bridge har du adgang til en dejlig have med hængekøje, bålplads, shelter, dyr og meget mere. Her ligger også en sø, og området er omgivet af en masse skovstier. Du kan se billeder af stedet her.  

Overnat i naturen – inde eller ude 

Det hyggelige Bed & Breakfast råder over seks fine dobbeltværelser med eget bad, hvoraf det ene er handicapvenligt. Hvis du hellere vil sove i naturen, kan du overnatte i et shelter, der ligger lige i skovkanten. 

Morgenmad kan tilkøbes din booking. Her vil du blandt andet kunne nyde friskpresset juice, honning fra egen biavl og hjemmelavede marmelader af bær fra haven. Du finder også en lille café med en kaffeautomat og mulighed for at købe kolde drikkevarer.

Ferie for alle

Området byder på masser af muligheder for både børn og voksne. Blot 800 meter væk er Lillebælt, hvor der er rig mulighed for at kaste sig ud i vandsport og måske se marsvinene svømme forbi. Tæt ved er der mountainbikespor, golfbane, discgolf, minigolf, fodboldgolf og mange andre muligheder for gode oplevelser.  

Derudover er der ikke langt til mange spændende og hyggelige seværdigheder som Koldinghus, Madsby Legepark i Fredericia og naturligvis Middelfart by, der byder på gode spisesteder, nichebutikker, hyggelige gader og kulturelle aktiviteter. 

Læs mere om By the Bridge på deres hjemmeside, hvor du også kan booke et afslappende ophold. Du er også altid velkommen til at ringe på telefon 52 40 15 90 eller sende en mail til booking@bythebridge.dk.

Kontakt
AdresseStaurbyskovvej 19, 5500 Middelfart