Skip to main content

Byens Køreskole – A3

Hos Byens Køreskole – A3 får du mere end bare et kørekort. Her er fællesskabet og det gode forhold mellem lærer og elev i fokus – uden ekstra omkostninger.

Annoncørbetalt Indhold

Bag rattet hos A3 Køreskolen finder du Michael Nielsen og Pernille Bendixen, der sammen styrer dig sikkert i retning af et kørekort. De har i forvejen en køreskole i Odense, men de driver også køreskolen på Riddergade 22a i Fredericia tæt på både bus og banegård.

Teorilektionerne afholdes i deres lokaler i Fredericia, men forud for hver praktisk køretime aftales der, hvorfra kørslen skal starte. Det er både muligt at starte køretimen hjemmefra eller på skolen, og A3 Køreskolen henter også gerne, når det kan passe med den praktiske undervisning.

Køreskolen tager også gerne weekender i brug, når du skal have afviklet dine praktiske kørelektioner. På den måde skal du ikke bekymre dig om en masse fravær i skolen eller på jobbet.

Mere end bare et kørekort

Da teoritimerne foregår om aftenen omkring spisetid, sørger køreskolen for, at der kommer pizza til hele holdet på deres regning. Der er også mulighed for at tilkøbe sodavand samt energidrik, mens man også kan få kaffe, the og snacks som forplejning i timerne.

Hvis du vil have en kørekortsoplevelse ud over det sædvanlige, så er Byens Køreskole – A3 stedet for dig. Indehaver Michael Nielsen arrangerer nemlig gratis helikopterturer over Lillebælt eller Bridgewalking på Den Gamle Lillebæltsbro for eleverne.

På den måde bliver elever og lærer rystet sammen, hvilket skaber fundamentet for et gavnligt forløb, der slutteligt skal ende ud i et kørekort og en god helhedsoplevelse.

Kurser og hold

Byens Køreskole – A3 tilbyder lovpakken, som man skal igennem for at erhverve kørekort til bil. Derudover tilbyder de også et lynkursus med holdstart hver måned, hvor du kan erhverve et kørekort på 6-10 uger, i modsætning til de gennemsnitlige 3-5 måneder.

Derudover har du hos køreskolen også mulighed for at generhverve dit kørekort eller tage kørelæreuddannelsen, så du selv kan blive kørelærer.

Du kan læse mere om køreskolen inde på deres hjemmeside.

Kontakt
AdresseRiddergade 22A, 7000 Fredericia