Skip to main content

danbolig Middelfart

Leder du efter nyt hjem, eller er det tid til at få din nuværende bolig solgt? Så står din lokale ejendomsmægler, danbolig Middelfart, klar til at hjælpe dig!

danbolig Middelfart søger en Finansbachelor-praktikant
Annoncørbetalt Indhold

Med vinduer lige ud til gågaden i Middelfart by finder du danbolig Middelfart. Her kan du trygt lægge dit ejendomssalg eller din købsproces i hænderne på de engagerede og ærlige ejendomsmæglere. De kommer med et stort kendskab til lokalområdet, og de kan derfor guide dig til det rette boligkøb, en realistisk salgsvurdering og en effektiv salgsproces.

Hos danbolig Middelfart sælger de både villaer, rækkehuse, parcelhuse, ejerlejligheder, sommerhuse, andelsboliger og nedlagte landbrugsejendomme. De lægger en ære i at sørge for den bedst mulige markedsføring af deres boliger, og de er grundige og pålidelige gennem hele processen.

Til sælgere

Overvejer du, om det er tid til at rykke teltpælene op og finde nye rammer? danbolig Middelfart kan give dig en gratis og uforpligtende salgsvurdering, og de tilbyder professionel og personlig rådgivning til netop dit boligsalg.

De skræddersyer en salgsstrategi, der passer til dig og din sag, og undervejs vil der være løbende kontakt, så du hele tiden er opdateret på processen. Sætter du din bolig til salg hos dem, bringer de desuden deres store køberkartotek i spil for en hurtig handel.

Til købere

Udover at være til rådighed for sælgerne kan danbolig Middelfart også levere køberrådgivning. Her er du garanteret en stor ærlighed og en høj faglig standard, så du trygt kan gå på jagt efter dit næste hjem.

Du er altid velkommen til at kigge forbi deres butik på Algade 83 i Middelfart. Du kan også kontakte dem på tlf.: 64 41 61 71.

Kontakt
AdresseAlgade 83, 5500 Middelfart