Skip to main content

Driving Academy

Driving Academy er en køreskole for dig, der ønsker undervisning i trygge omgivelser med moderne faciliteter til en overkommelig pris.

Annoncørbetalt Indhold

Ønsker du de bedst mulige forudsætninger for at blive en god trafikant? Så skal du vælge Driving Academy.

Her finder du pålidelige og kompetente kørelærere med mange års erfaring, som besidder evnen til at undervise på en effektiv måde, hvilket er afgørende for at få en god start på at dit kørekort. Undervisningen foregår i behagelige omgivelser med moderne faciliteter.

Driving Academy er medlem af Dansk Kørelærer Union, hvilket sikrer dig undervisning af høj kvalitet. Deres fokus på grundig og kompetent uddannelse afspejles i en af landets laveste dumpeprocenter. Og så har de en pris, der ligger langt under gennemsnittet.

Sådan foregår det

At tage kørekort er en stor ting. Derfor skaber Driving Academy et trygt og roligt miljø, hvor du kun skal koncentrere dig om at blive den bedst mulige billist.

Du vil få omfattende teoretisk undervisning på en personlig, men også professionel måde, hvor du kan stille spørgsmål og få svar på de udfordrende aspekter af undervisningen. Ønsker du at øve derhjemme, står en teoribog til rådighed, så du kan føle dig ekstra sikker i stoffet. Du skal i alt have 29 lovpligtige teorilektioner á 45 minutter.

Inden du sætter dig bag rattet for første gang, bliver du sat ind i det grundlæggende. Som en del af køreundervisningen kommer du på øvelsesbane, hvor de basale kørefærdigheder læres. Alt foregår i sikre og kontrollerede omgivelser for den bedst mulige oplevelse. Derudover inkluderes kørsel på glatbane. Du skal i alt have 16 kørelektioner på vejene.

Før du kan tage kørekort, skal du have gennemført et førstehjælpskursus inden for de sidste 12 måneder, hvilket du også kan tage hos Driving Academy.

Udover almindeligt bilkørekort, kan du også tage motorcykel- og trailerkørekort hos Driving Academy.

Kørelæreruddannelsen

Hos Driving Academy har du muligheden for at blive certificeret kørelærer. For at blive dette skal du have kørekort i alle kategorier. Hos Driving Academy bliver du grundigt oplært, og du har selv mulighed for at tilrettelægge din undervisning.

Så hvis du vil tage kørekort et sted med moderne faciliteter, trygge omgivelser, kompetente undervisere og til en billig pris, så er Driving Academy det rette valg.

Kontakt
AdresseJernbanegade 2A, 5500 Middelfart