Skip to main content

Ejby Tømrer og Snedkerforretning

Har du træarbejde, der skal repareres? Ønsker du nye døre eller vinduer? Eller søger du en tømrer eller snedker til en totalentreprise, så kan Michael Borbjerg Jacobsen og hans hold af tømrere klare det uden splinter.

Ejby Tømrer og Snedkerforretning
Annoncørbetalt Indhold

Ejby Tømrer & Snedkerforretning har været en familievirksomhed ejet og drevet af Michael Borbjerg Jacobsen siden 1995. De har 18 tømrere ansat, der tilsammen har kompetencer inden for alle former for tømrerarbejde. Der er derfor ingen opgave, der er for stor eller lille til dem.

Stor erfaring med alle aspekter af håndværket

De har bred erfaring inden for alle tænkelige tømreropgaver i private hjem, på kontorer, i butikslokaler, institutioner og hvor der ellers er behov for ombygning, reparation, nybygning eller anden form for tømrerarbejde.

Individuelle løsninger

Der er ingen standardløsninger, da de tilpasser hver opgave til dine individuelle ønsker og behov. Så hvad end dit projekt er, kan du hos Ejby Tømrer og Snedkerforretning få kvalitetsarbejde, der passer præcist til dine ønsker.

Eget snedkerværksted

De udfører alle former for reparationer, og de har ligeledes solid erfaring inden for eksempelvis tagarbejde og restaureringer. Derudover fremstiller de egne døre og vinduer efter mål og ønsker på deres eget snedkerværksted.

Selvom virksomheden er placeret i Ejby, udfører de snedkerarbejde på hele Fyn og Trekantområdet. Det vil sige, at de udfører snedker og tømrerarbejde i Middelfart, Fredericia, Odense og omegn.

Kontakt
AdresseNørregade 137 , 5592 Ejby