Skip to main content

Estate Strandstoft

Ønsker du at sælge din bolig i Middelfart Kommune, eller er du måske på udkig efter et nyt hjem i området? Så kan et opkald til mæglerne hos Estate Strandstoft være første skridt på vejen til dit nye boligeventyr.

Estate Strandstoft
Annoncørbetalt Indhold

Her kan du få foretaget en gratis salgsvurdering, så du kommer godt i gang med dit boligsalg. Om du skal have solgt en lille byggegrund, lejlighed, et parcelhus eller det helt store liebhaveri, så sørger din ejendomsmægler fra Estate Strandstoft for den rigtige salgsstrategi og stopper ikke før, de har fundet en køber til din bolig.

De kender dit lokalområde

Mæglerne hos Estate Strandstoft er lokale, og de kender derfor netop din vej, og ved hvor den nærmeste skole ligger, hvor langt der er til toget, og hvor den nærmeste bager ligger. Det er både en fordel for dig, der ønsker at sælge din bolig, og dig der er på udkig efter drømmeboligen.

Få hjælp til hele processen

Hvis du ønsker at købe ny bolig, hjælper din ejendomsmægler dig ikke bare med at finde drømmeboligen. De gennemgår også alle boligens papirer med dig – herunder købsaftale, tilstandsrapporter, salgsopstilling og andre dokumenter. De sørger ligeledes også for udarbejdelse af skøde og tinglysning.

Du kan altid kontakte Estate Strandstoft for en uforpligtende snak om, hvordan du kommer videre i din boligrejse.

Kontakt
AdresseViaduktvej 4, 5500 Middelfart