Skip to main content

FM Elektronik & Hvidevarer

FM Elektronik & Hvidevarer er en pålidelig leverandør af elektronik og hvidevarer i Middelfart med prisvenlige produkter for enhver smag, behov samt budget.

Annoncørbetalt Indhold

Med mange års erfaring i branchen har FM Elektronik & Hvidevarer etableret sig som din lokale ekspert i Middelfart indenfor elektronik og hvidevarer, og når du besøger dem på deres nye adresse på Jernbanegade 77, er du sikret et ekstraordinært fokus på god service og kvalitetsprodukter.

Alt i hvidevarer og elektronik

I den indbydende butik centralt i Middelfart finder du alt fra fladskærms-tv’er, lydsystemer, telefoner, computer og tablets til energibesparende vaskemaskiner, køleskabe mv.

FM Elektronik og Hvidevarer har noget for enhver smag og budget, og de står klar med et hold af eksperter, så I sammen kan finde den perfekte løsning til dit hjem eller kontor – uanset om du leder efter det nyeste indenfor underholdningselektronik eller energieffektive hvidevarer.

Mere end salg

Hos FM Elektronik & Hvidevarer hjælper de dig ikke kun med en god løsning, de kan også hjælpe med montage og reparation af alle typer af deres produkter.

Ved at lade deres eksperter stå for monteringen, er du sikret den bedste oplevelse, når du tænder for dit nye produkt.

Vil du vide mere?

Så kan du besøge butikken fra mandag til lørdag, eller give dem et kald på tlf. 64 41 11 40.

Du kan også med fordel følge med på deres Facebookside, hvor du løbende bliver præsenteret for stærke aktuelle tilbud. Du kan også læse mere om FM Elektronik & Hvidevarer på deres hjemmeside her.

 

Kontakt
AdresseJernbanegade 77, 5500 Middelfart