Skip to main content

Futurum

Hvis du ønsker en nem og tryg hverdag, hvor du slipper for bekymringerne og besværet ved at være boligejer, så kan du finde din næste kvalitets lejebolig hos Futurum. 

Futurum søger en ejendomsadministrator
Annoncørbetalt Indhold

Futurum Boligudlejning har et stort antal kvalitetshuse og rækkehuse til udlejning i hele Danmark, primært i Trekantområdet og på Fyn. Når du bor til leje, er det dog ikke kun kvaliteten af din bolig, der betyder noget. Det gør kvaliteten af din udlejer også. Futurum ser det som deres fornemste opgave at gøre dig glad for at bo hos dem.

De sætter en dyd i at passe godt på deres huse, lejere og omgivelser. Hvis der skulle opstå akutte problemer, har de en 24/7 vagtservice, således at deres vicevært hurtigt kan træde til,

Udover viceværter har de deres egne ejendomsadministratorer og teknikere, der sikrer, at gartnere, rengøringspersonale og håndværkere servicerer og vedligeholder bygninger og omgivelser efter høje standarder.

Så drømmer du om at slippe bekymringerne og besværet ved at være boligejer og fokusere tiden på det, der er vigtigt for dig? Så er de klar at hjælpe dig hos Futurum.

Kontakt
AdresseNordensvej 2, 7000 Fredericia