Skip to main content

Gelsted Motorkompagni

Er det blevet tid til, at bilen skal en tur til service, så kan du roligt ringe til Gelsted Motorkompagni. De servicerer og reparerer alle biler – selv dem der kører på el. 

Gelsted Motorkompagni
Annoncørbetalt Indhold

Gelsted Motorkompagni blev startet for 38 år siden af Ole Munk Pedersen, men ejes og drives i dag af hans søn Peder Munk.

Værkstedets kompetente og erfarne mekanikere holder sig hele tiden opdateret, og de videreuddanner sig løbende indenfor deres fag. Blandt andet er værkstedet blevet et E+ værksted, som betyder, at de er uddannede til at kunne servicere el og hybridbiler. De kan derfor hjælpe dig med din bil – ligegyldigt hvad den kører på.

God service og høj kvalitet

Gelsted Motorkompagni er medlem af Danmarks største værkstedskæde AutoMester. Du kan derfor altid forvente god service, når du træder ind på deres værksted.

Som dit lokale Automester E+ værksted er de jo selvfølgelig altid garant for, at de reservedele og udstyr der bliver brugt under reparation eller montering, er af topkvalitet.

Gratis lånebil

Hvis din bil er til reparation på værkstedet, kan du altid gratis få tilbudt en lånebil, så det ikke skal blive et problem for dig at kunne komme fra A til B, mens din bil er på værksted.

Kontakt
AdresseGl. Odensevej 12, 5591 Gelsted