Skip to main content

Gittes Køreskole

Hos Gittes Køreskole lægges der vægt på det personlige i både teoriundervisningen og i kørelektionerne – for ingen er ens.

Annoncørbetalt Indhold

Kørekortet er dit adgangskort til et langt liv som bilist. Og Gitte Mogensen, der er indehaver af Gittes Køreskole, inviterer løbende inden for i sit hjem på Gl. Aulbyvej 2 i Middelfart til holdstart, så du kan blive godt kørende.

Små hold med plads til dig

Hos Gittes Køreskole er fokus altid på dine behov. I de rolige og hjemlige omgivelser får du teoriundervisning på små hold, hvor der er plads til at lære hinanden at kende og plads til få svar på alle de spørgsmål, som du måtte have.

For Gitte er det nemlig vigtigt, at du føler dig tryg, når du skal tage kørekort. Og derfor foregår forløbet i et passende tempo, så når dagen oprinder, hvor du skal op til teoriprøve eller køreprøve, så er du 100% parat.

Med moderne undervisningsmetoder og køretøjer i topklasse får du ikke kun det nødvendige kørekort, men også den tillid og viden, der skal til for at navigere sikkert på vejene.

Besøg Gittes Køreskoles hjemmeside, hvor du finder datoerne for holdstart i 2024, aktuelle priser, FAQ samt mere information om teorilektionerne og køretimerne.

Du kan med fordel også følge med på Facebook, hvor Gitte løbende deler de glade og lettede elever, når kørekortet er i hus.

Kontakt
AdresseGl. Aulbyvej 2, 5500 Middelfart