Skip to main content

Guldsmed Bruno

Lad dig inspirere af Guldsmed Brunos smykkeunivers, hvor du kan få speciallavet unikke smykkedesigns og gå på opdagelse blandt mange kendte kvalitetsbrands. 

Annoncørbetalt Indhold

Et smykke er for mange meget mere end en ejendel – det er et kært minde, et symbol på en følelse eller noget helt tredje. Find det helt rette smykke hos Guldsmed Bruno i Nørre Aaby, der byder på et stort udvalg og muligheden for at få skræddersyet et helt unikt smykke.

Eksklusive smykker for enhver smag 

Guldsmed Bruno fører et bredt sortiment af kendte designbrands, der laver smykker af høj kvalitet. I forretningen finder du smykker og ure til både damer og herrer, men også et udvalg af dåbssmykker eller smykker, der er ideelle til konfirmanden.

Hvis der snart skal lyde bryllupsklokker, så tag ind til Guldsmed Bruno og gå på opdagelse blandt smukke forlovelsesringe og virelsesringe.

I smykkeforretningen kan du bandt de mange kendte brands finde Guldsmed Bruno Designs. Smykkerne er kendetegnet ved innovative designelementer, der spænder bredt i stiludtryk og et håndværk af meget høj kvalitet.

Få speciallavet et unikt smykke

I Guldsmed Brunos værksted kan du få repareret dine værdifulde ejendele af butikkens egen guldsmed Bruno. Han står for alt det håndværksmæssige i værkstedet og vil med sin præcision sikre et resultat af høj kvalitet. Bruno kan også gravere dine smykker og indfatte ædelstene.  

Hvis du har en idé til et smykkedesign, som du gerne vil have udført, så kan Bruno hjælpe dig. Bruno specialfremstiller smykker, så du kan give dig selv eller en du har kær et helt unikt og personligt smykke, der vil være et minde for livet. 

Nogle gange sker det, at smykker kommer til at ligge i skrinet af den ene eller anden årsag. Du kan sælge smykker til Guldsmed Bruno eller få dem til at omsmelte ædelmetallerne og kreere et nyt smykke, som du bliver glad for. 

Besøg guldsmedbruno.dk, hvor du kan læse mere om guldsmedens historie, designs og smykkeværksted.

Kontakt
AdresseØstergade 10, 5580 Nørre Aaby