Skip to main content

G&VT Denmark

Med mere end 25 års erfaring er G&VT Denmark førende inden for diamantpolering, lasergravering, belægning, lasersvejsning, fotoætsning og strukturering.

Annoncørbetalt Indhold

G&VT Denmark er en førende specialist inden for lasergravering, diamantpolering, belægning, laserskæring, lasersvejsning samt fotoætsning og strukturering med over 25 års erfaring. Virksomheden leverer en bred vifte af tjenester.

Lasergravering

Med mange års erfaring inden for lasergravering, håndterer G&VT Denmark både små og store formværktøjer op til 1 ton, herunder prægestempler, gnistelektroder, dybdegravering i form-indsatse og mønstergravering. De udfører også lasermærkning på plast og glas, samt alle former for metaller.

 

Diamantpolering

G&VT Denmark tilbyder ekspertise i diamantpolering af diverse værktøjer såsom sprøjtestøbe-værktøjer, trykstøbeværktøjer, blæseværktøjer og extruderingsværktøjer, samt industri- og designemner.

De udfører højglanspolering ned til en overfladefinish på 1 µ. De arbejder efter den internationale standard, SPI, og alle deres arbejdsprocesser bliver kontrolleret løbende, så de sikrer en ensartet og jævn højglanspolering.

 

Fotoætsning / strukturering 

Som de førende inden for fotoætsning tilbyder G&VT Denmark avancerede løsninger til sprøjtestøbeværktøjer, vakuumforme, blæseværktøjer og EPS-værktøjer. De kan designe mønstre og tilbyder også en prøveætsning på eksempelvis VDI-overflader og diverse mønsterstrukturer, som G&VT Denmark har et stort udvalg af.

De kan også sende en mønstermasse, så du kan træffe det rigtige valg ift. til dit ønskede design. Alle deres arbejdsprocesser bliver kontrolleret både visuelt og elektronisk under hele ætseprocessen.

 

Laserskæring

Virksomheden tilbyder ny også laserskæring i både plast og træ. Dette kan bruges til at lave skilte med husnumre eller navne.

Derudover kan de også skabe plastikglas, tallerkener og meget mere til fødselsdagsfester, årets medarbejder, mors dag, fars dag, jubilæer, studenterfester eller noget helt andet. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

 

Belægning

G&VT Denmark samarbejder med førende belægningsfirmaer for at tilbyde forskellige typer overfladebelægninger, såsom PVD- og CVD-belægninger. Disse tynde, men hårde belægninger beskytter mod slid og korrosion og kombineres med det korrekte stål, varmebehandling og overfladestruktur.

Lasersvejsning

De tilbyder lasersvejsning, som er en præcis og skånsom svejsemetode, i samarbejde med lokale eksperter. Metoden reducerer svejsetiden og behovet for efterbearbejdning og sikrer et ensartet og nøjagtigt resultat.

Så hvis du leder efter ekspertløsninger inden for diamantpolering, fotoætsning/strukturering, lasergravering, laserskæring, belægning og lasersvejsning, så skal du kontakte G&VT Denmark, en af landets førende inden for disse områder.

 

Kontakt
AdresseOdensevej 189, 5500 Middelfart