Skip to main content

Helles Køreskole

Skal du lære at køre bil for første gang, eller skal kørekortet generhverves? Hos Helles Køreskole modtager du grundig og uhøjtidelig undervisning, så du snart kan færdes trygt på vejene.

Annoncørbetalt Indhold

Som ny bilist kan det være både nervepirrende og en smule uoverskueligt at skulle til at forholde sig til trafik, færdselsregler og bilens avancerede teknik. Hos Helles Køreskole bliver du navigeret grundigt og omhyggeligt igennem alle de forskellige forhold, så du bliver ekspert i alt fra højre vigepligt til olietjek.

Selvom fagligheden er i top, vil der undervejs i forløbet være plads til humor og hygge. Helle prioriterer den gode relation og tilliden mellem elev og underviser højt, så det bliver en god oplevelse at tage kørekort. Eleven og dennes behov for støtte og læring er altid i centrum hos Helles Køreskole.

Tavleundervisning og praktisk øvelse

For nye, unge bilister foregår forløbet i små hold á maks. 12 elever med teoriundervisning i lokalerne på Odensevej 19. Her er der mulighed for at spørge ind til teorien og diskutere de forskellige scenarier undervejs. Og der er grund til at lytte godt efter, for består du teoriprøven i første forsøg, kvitterer Helle med to gratis køretimer.

Dertil skal de kommende bilister en tur på manøvrebane og køreteknisk anlæg udover de mindst 16 individuelle lektioner på vejene i lokalområdet.

Helle Køreskole starter løbende nye hold op over hele året. For at starte til køreundervisning skal man være maks. tre måneder fra at fylde 17 år, og man må ikke gå til køreprøve, før man er 17 år.

Læs meget mere om priser, forløb og holdstart på Helles Køreskoles hjemmeside.

Kontakt
AdresseOdensevej 19, 5500 Middelfart