Skip to main content

HM Gardinbusser

Hvis gardinerne i stuen er blevet falmede, eller hvis terrassen mangler en markise, kan HM Gardinbusser køre ud til dig og give dig en grundig gennemgang af deres produkter direkte i din indkørsel. 

HM Gardinbusser
Annoncørbetalt Indhold

HM Gardinbusser er eksperter i markiser, gardiner, solafskærmning, tæpper og artikler til baderum af høj kvalitet, som de leverer direkte til dig.

Shop når det passer dig

Deres gardinbus kører ud til dig, når du har tid, så du i ro og mag kan kigge på deres udvalg. Gardinbussen er nemlig fyldt med flotte og inspirerende kollektioner, som bliver udskiftet flere gange om året. På den måde kan du blive inspireret og vejledt til den helt rigtige gardinløsning for dig.

Når du køber dine nye gardiner eller markise her, håndterer de hele processen – helt fra inspiration til montering. De tilbyder desuden også reparation, vedligeholdelse og rensning af dine gardiner.

Erfaring og ekspertise

Ejer Morten Rasmussen har stor erfaring indenfor gardiner og afskærmning. Ham og med hans medarbejdere er uddannede med speciale i gardiner og mere end 25 års erfaring i arbejdet med tekstiler. Deres ekspertise og mange års erfaring sikrer, at du som kunde vil opleve troværdig sparring, inspiration og kvalitet i særklasse. Professionel rådgivning er en kerneværdi for HM Gardinbusser.

Kontakt
AdresseDamgårdvej 10, 5500 Middelfart