Skip to main content

Hos Sanne

Stil sulten med et besøg Hos Sanne, der byder på et imponerende menukort med blandt andet klassiske grillretter, gammeldags dansk mad og smørrebrød.

Annoncørbetalt Indhold

Susanne Bisgaard overtog i 2021 grillbaren Tgrillen, som hun omdøbte til det mere passende Hos Sanne. For Sanne er det vigtigt at drive en grillbar, som i de gode gamle dage, og det afspejles i det store menukort. 

Menukort for enhver smag og sult 

Hos Sanne går ikke på kompromis med smagen og kvaliteten. Menukortet bugner med klassiske grillretter, som du kender og forventer. Sæt for eksempel tænderne i en lækkert bøfsandwich med brun sovs eller stil den lille sult med en ristet hotdog. 

Hvis du er mere til et lækkert stjerneskud, flot pyntede smørrebrød, Fish n´ Chips eller en varm ret, som din mor lavede den, så finder du det også Hos Sanne. Hver dag er der en ny ret på menukortet, og de er alle fra det gode gamle danske køkken.

Du kan holde dig opdateret på, hvad dagens ret er på deres Facebookside eller hjemmeside.

Ring til Sanne og bestil din frokost eller aftensmad på telefonnummer 64 41 41 09. Og afhent din mad på Brovejen 191 midt i Middelfart, så du kan nyde maden derhjemme.

 

Kontakt
AdresseBrovejen 191, 5500 Middelfart