Skip to main content

Kais Caravan

Et campingcenter med fokus på kvalitetscampingvogne og en service der er i top. 

Kais Caravan
Annoncørbetalt Indhold

Kais Caravan drives i dag af Martin og Morten Larsen. De er sønner af Kai Larsen, der grundlagde firmaet for mere end 25 år siden. Det er stadig på alle måder et familieforetagende, da Kai stadig hjælper meget til i forretningen.

Kais Caravan er et campingcenter, der både sælger og udlejer campingvogne, men de har også et værksted. Her udfører de alle former for service, reparation og gastest på campingvogne. De er autoriseret Truma, Knaus og Tabbert værksted, og du kan derfor trygt aflevere din campingvogn til service her.

De har desuden også stor erfaring med at montere alt i campingudstyr som blandt andet Mover, ATC, aircondition, solceller og meget andet.

Nye og brugte campingvogne i topkvalitet

Hvis du er på udkig efter at købe en campingvogn, er du kommet til det rette sted. De har både nye og brugte modeller – alle i høj kvalitet. De har både mærkerne Polar, Knaus og Tabbert på lager, og du kan finde den helt rette campingvogn til dig. Det gælder, lige meget om du er på udkig efter en lille let rejsevogn eller en topisoleret vintervogn med alt i udstyr og luksus. Kais Caravan har det hele.

Udover campingvogne forhandler de desuden også fortelte og andet campingudstyr.

Hvis du er interesseret i at leje en autocamper, kan det sagtens lade sig gøre hos Kais Caravan. Kig forbi og se udvalget.