Skip to main content

Kvickly Middelfart

Kvickly Middelfart kan tilfredsstille alle dine indkøbsbehov og samtidig være stedet, hvor du kan tilbringe en hyggelig dag i bistroen med mad, kage og kaffe.

Kvickly Middelfart
Annoncørbetalt Indhold

Kvickly har siden 1961 hjulpet danskerne igennem deres hverdag med et stort udvalg af varer og gode priser. Kvickly Middelfart er ingen undtagelse og gør ligeledes indkøb let for dig.

3.000 m2 stort salgsareal

Kvickly Middelfart tilbyder et stort udvalg af kvalitetsvarer indenfor isenkram, tøj, personlig pleje, legetøj og selvfølgelig mad. På det 3.000 m2 store salgsareal er der et hav af varer og helt sikkert netop det, du skal bruge. Er du i tvivl om, hvor du finder en specifik vare, så står det glade personale altid klar til at hjælpe dig på vej. Ligeledes står faguddannede slagtere, bagere og grønthandlere klar til at tilbyde dig et stort udvalg af friske råvarer og inspiration til hverdagsmad eller festlige måltider.

Mangler du noget grønt til huset, eller en gave til en du holder af, kan du også finde det hos Kvickly Middelfart. I deres store udvalg af planter, blomster og dekorationer til hjemmet finder du helt sikkert noget, som vil pynte i ethvert hjem.

Slagter/Deli

Kød, smørrebrød, varme retter og meget mere finder du i Kvickly Middelfarts slagter- og deli afdeling. Slagteren bag skranken kan tilbyde dig lækker mad til dig selv eller til anretninger og buffeter. De tilbyder også sæsonmenuer, som er menuer sammensat af slagteren og inspireret af sæsonen.

BrødCooperativet

I Kvickly Middelfarts bagerafdeling kan du få alt, hvad du skal bruge indenfor brød, kager og andre festligheder. De tilbyder kager til mindre forsamlinger, men også drømme-, chokolade- og gulerodskage til 25 personer og kagemænd i samme størrelsesorden, så du kan finde den helt rigtige kage til både mindre og større selskaber.

Bistro

I Kvickly Middelfarts Bistro kan du nyde en pause inden eller efter indkøbsturen med en kop kaffe, noget kage eller noget af deres store sortiment af quick-food – alt sammen til overskuelige priser.

Danmarks største udvalg af specialøl

I Kvickly Middelfarts Ølverden finder du landets største udvalg af specialøl. Her kan du få alle de kendte øl, specialøl og øl, som du ikke kan få i andre dagligvarebutikker. Så ønsker du at prøve noget nyt, eller leder du bare efter en af klassikerene, så finder du det helt sikkert i Kvickly Middelfarts Ølverden. Leder du efter inspiration, kan du komme til den årlige begivenhed Middelfart Øldag, som finder sted ude foran butikken. Kvickly Middelfarts Ølverden er medarrangører. Her kan man bl.a. smage en række af de specialøl, som butikken byder på.

Ønsker du en hurtigere indkøbsoplevelse, så kan du bestille varer online via Kvickly Middelfarts hjemmeside og hente dem i butikken efterfølgende.

Butikken har åbent alle dage fra kl. 6:30 til 20:00.

Kontakt
AdresseØstergade 18, 5500 Middelfart