Skip to main content

Lengua-Global

Få skræddersyet et sprogkursus hos Lengua-Global, der passer til dit behov, niveau og branche, så du som erhvervsperson eller privat kursist står stærkere i din hverdag.

Annoncørbetalt Indhold

Lengua-Global har siden 2003 undervist erhvervsfolk og private i 14 forskellige sprog på alle niveauer. Sprogkurserne er intensive forløb, der skræddersys til virksomheder, organisationer, foreninger og private. Underviserne er dygtige og fleksible, så du får lige den undervisning, der er den rette for dig.

Lengua-Global har siden 2003 undervist erhvervsfolk og private i 14 forskellige sprog på alle niveauer. Sprogkurserne er intensive forløb, der skræddersys til virksomheder, organisationer, foreninger og private. Underviserne er indfødte og underviser i deres eget modersmål, og de er dygtige og fleksible, så du får lige den undervisning, der er den rette for dig.

Sprogkursus lokalt i Middelfart og i hele landet 

Lengua-Global har kontor og undervisningslokaler centralt placeret i Middelfart ved stationen, hvor du kan møde op og få forbedret dine sprogkundskaber. 

Virksomheden er dog landsdækkende med undervisere, der gerne besøger dig på din arbejdsplads eller laver et online forløb. Undervisningen placeres i et tidsrum og på et sted, der passer ind for dig eller din virksomhed.

Individuel undervisning eller gruppeforløb

Hos Lengua-Global kan du som virksomhed eller privatperson tage et sprogkursus online eller ansigt til ansigt hos en af de erfarne sprogundervisere.

Det kan være, at du er en del af en kollegagruppe, som kunne have nytte af at få et større sprogkendskab til branchespecifikke termer og emner. Derfor tilbydes der mindre firmaforløb, som er tilrettelagt efter virksomhedens behov, hvor relevant og fagspecifikt materiale kan tilføjes i undervisningen.

Du kan tage et sprogkursus i dansk, engelsk, tysk, spansk, portugisisk/brasiliansk, fransk, italiensk, norsk, svensk, arabisk, russisk, mandarin, polsk og japansk.

Læs meget mere om, hvordan Lengua-Global kan hjælpe dig på deres hjemmeside.

Kontakt
AdresseJernbanegade 57, 5500 Middelfart