Skip to main content

Lillebælt Bowling

Hos Lillebælt Bowling møder du et bowlingcenter, der tager kegler. Her kan du tilbringe masser af hyggelige stunder med bowling, spil og – ikke mindst – lækker, amerikanskinspireret mad.

Annoncørbetalt Indhold

Leder du efter et sted at tilbringe en hyggelig aften med vennerne? Eller mangler du en sjov destination til fødselsdagen eller firmaudflugten? Så er Lillebælt Bowling det oplagte valg!

Konkurrér om, hvem der kan få flest strikes ved bowlingbanerne, eller spil om den næste omgang drinks ved airhockey- og poolbordene. De ti bowlingbaner står skarpe efter en renovering, og fire af dem kan endda gøres børne- og handicapvenlige med bander, så alle kan være med.

Undervejs kan du forfriske dig med deres udvalg af skønne drinks og snacks, og når sulten melder sig, er restauranten leveringsdygtig med bl.a. snaskede burgere, saftige spareribs og chunky fries på ægte amerikansk manér. De har desuden lokaler til rådighed, så der er plads til hele selskabet, hvis du holder festen hos Lillebælt Bowling.

Har du fået smag for deres lækre retter, leverer de sågar maden som take away.

Skal turen forbi Lillebælt Bowling? Book bowlingbaner eller plads i dineren i forvejen på tlf.: 64 41 29 66 eller via deres hjemmeside.

Kontakt
AdresseFærøvej 67, 5500 Middelfart