Skip to main content

Lillebæltpolsteren

Trænger dine møbler til fornyelse? Har din bil eller motorcykel brug for et nyt sæde? Skal dit rideudstyr repareres? Hos Lillebæltpolsteren står de klar til at hjælpe dig.

Lillebæltpolsteren
Annoncørbetalt Indhold

Linda Nielsen, der har været selvstændig siden 2006, har udført en bred vifte af polstringsopgaver for både offentlige institutioner og private- og erhvervskunder.

Services

Lillebæltpolsteren tilbyder en bred vifte af services, der kan give nyt liv til dine gamle eller nedslidte møbler og meget mere.

Hvis dine møbler trænger til ombetrækning, bruger de hos Lillebæltpolsteren deres ekspertise til at vurdere design, farve og linjer. Dette giver dem mulighed for at rådgive dig om det bedst egnede betræk til netop dine møbler. Du har også mulighed for at låne en prøve af stoffet med hjem, så du kan se, hvordan det vil se ud i dit hjem. De tilbyder også udskiftning af fyld i hynder og puder.

Har dine båd- eller campingvognsmøbler brug for fornyelse? Uanset om det drejer sig om syning af møbler, nye hynder eller noget helt tredje, kan de give din båd eller campingvogn et nyt look.

Lillebæltpolsteren kan også reparere rideudstyr såsom sadler, hovedtøj, seletøj og dækkener. De kan ligeledes udskifte gjordremme, brodere på ridetøj og ompolstre din hestevogn.

Trænger dine bil- eller motorcykelsæder til en ompolstring, så køreturen bliver mere behagelig? Hos Lillebæltpolsteren finder du den hjælp, du har brug for. De kan også reparere din køredragt eller ompolstre kabinen i din bil. De tager en snak med dig om dine ønsker, så du kan være sikker på at få præcis det produkt, du ønsker.

Leverandør

Som leverandør arbejder Lillebæltpolsteren bl.a. med ompolstring af kirkehynder, biografstole, konference- og kontormøbler for erhvervskunder og institutioner som skoler, gymnasier og plejehjem.

Undervisning

Linda Nielsen har tidligere undervist i møbelpolstring hos Vestfyns Husflidsforening og afholder nu kurser på sit værksted. Her kan du medbringe dine egne møbler og lære, hvordan du selv kan ompolstre dem. Kurserne afholdes, når der er tilstrækkelig tilmelding.

Lillebæltpolsteren udfører også en bred vifte af specialopgaver. Så hvis du har en helt speciel opgave, skal du ikke tøve med at kontakte dem.

Kontakt
AdresseRugårdsvej 81, 5463 Harndrup