Skip to main content

Lind Detailing

Forkæl dig selv og din bil med highend bilpleje hos Lind Detailing i Middelfart, der har specialiseret sig i at levere professionel klargøring af biler i topklassen.

Annoncørbetalt Indhold

Både nye og brugte biler kan komme under kyndig hånd hos Lind Detailing, der yder skinnende resultater til premiumklassebiler.

For dig der vil lidt mere med din bil

En bil kan for nogen være mere end et transportmiddel, der får dig fra A til B. Det kan være en dyrebar investering, et kært eje og et image på dæk. Lad Lind Detailing passe på din bil med kvalitetsbehandlinger og detaljeopmærksomhed.

Hos Lind Detailing kan din bil få professionel keramisk coating, grundig rengøring indvendig og udvendig, polering og PPF (Paint Protection Film), så du og din bil kan tage sig ud fra den bedste side. Lind Detailings kunder er udelukkende privatpersoner, der ligesom dem selv er passionerede omkring biler.

Når din bil er til behandling hos Lind Detailing, får du naturligvis en lånebil med i prisen.

Glans og beskyttelse med keramisk coating

En keramisk coating får både bilen til at skinne med utrolig glans og forebygger samtidig skader på lakken, der ellers er meget sårbar. Behandlingen giver bilen en hård overflade, der giver langtidsholdbar beskyttelse. Derudover gør den bilen nemmere at gøre ren, da skidt og snavs har sværere ved at binde sig.  

Du kan læse meget mere om de eksklusive behandlinger på Lind Detailings hjemmeside.

Kontakt
AdresseDamgårdvej 13, 5500 Middelfart