Skip to main content

Livsstilscenteret v/Eva Adler Juul

Hos Livsstilscenteret i Middelfart kan du få hjælp til at blive en gladere og sundere version af dig selv.

Annoncørbetalt Indhold

Har du brug for hjælp til at slippe cigaretterne? Ønsker du behandling for rynker, akne eller pigmentfejl, eller har du svært ved at få stressniveauet ned? Så besøg Livsstilscenteret i centrum af Middelfart.

Livsstilscenteret gav sine første behandlinger i 2006, og indehaver Eva Adler Juul har mange års erfaring og grundig uddannelse indenfor de forskellige behandlinger.

Deres primære formål er at hjælpe dig med dit velvære og sundhed, så du kan blive gladere og mere tilfreds med dig selv.

Hele dig i centrum

Når du får vejledning eller behandling hos Livsstilscenteret, er hele din person, dit velvære og din udstråling i fokus. Personalet arbejder dybdegående og detaljeret, så I sammen får skabt dit sundeste og smukkeste udtryk.

Og du er i trygge hænder under hele processen, for personalet er veluddannede, alle behandlinger udføres efter lægelige forskrifter, og behandlingsapparaterne er CE-godkendte og anerkendte i branchen.

Hvad ønsker du hjælp til?

Eva Adler Juul og hendes kompetente hold kan hjælpe dig med:

  • Medicinsk hudpleje og ansigtsbehandling
  • Ekspertrådgivning omkring kosmetisk kirurgi
  • Slankebehandling og smerteterapi
  • Hjælp til rygestop
  • Ondamed anti-stress-behandling

Så uanset om det drejer sig om udseendet, en dårlig vane eller generende smerter, er der håb for forandring hos Livsstilscenteret.

Læs mere om deres behandlinger her.

Kontakt
AdresseØstergade 34, 5500 Middelfart