Skip to main content

LokalNyt

LokalGruppen dækker over LokalNyt og LokalVækst, der er henholdvis et landsdækkende, online lokalmedie og et landsdækkende erhvervsnetværk.

LokalVækst

Vil du gerne udbygge dit netværk? Så tag et kig forbi LokalVækst. LokalVækst er en glimrende mulighed for at udvide dit erhvervsnetværk i dit lokalområde.

Formålet med LokalVæskt er at lave et lokalt netværk for erhvervsdrivende, hvor man kan ideudvikle sammen og styrke og inspirere hinanden gennem sparring og kendskab.

Som medlem af LokalVækst bliver du også annoncør på LokalNyt i dit område, du får en betalt annonceside med link til din hjemmeside og sociale medier samt ubegrænset nyhedsdeling af alt, hvad der sker i netop din virksomhed.

LokalNyt

Mangler du et sted, hvor du kan finde dine lokale nyheder? Så behøver du ikke lede længere.

LokalNyt er din lokale e-avis, som dækker alt fra lokale nyheder til lokale virksomheder m.v i Danmarks 100 største byer. Her kan du holde dig opdateret på alt lige fra events, spisesteder, byens erhvervs- og foreningsliv og meget mere.

Så hvis din virksomhed mangler lokal omtale eller kendskab, er LokalNyt en oplagt mulighed for billig markedsføring. Du kan læse mere om alle fordelene som annoncør på LokalNyt her. Du kan også med fordel oprette din virksomhed på LokalNyt i dit område med det samme. Det gør du her.

Kontakt


Skibhusvej 128B
5000 Odense C

40380000

info@gabemedia.net