Skip to main content

Medin

Vores sundhed er noget af det vigtigste for os, og det er de også klar over hos Medin. Her vægter de fagligheden og den transparente kommunikation mellem patient og læge højt.

Medin Privatklinik søger sonograf (jordemoder/sygeplejerske)
Annoncørbetalt Indhold

Medin Privatklinik blev grundlagt som hjerteklinik i 2019, og siden dengang er det gået stærkt. I dag tilbyder klinikken flere andre ydelser som speciallægeundersøgelse, helbredsundersøgelse og sportsfysiologi. Fælles for alle ydelserne er, at de foretages af en speciallæge med relevant speciale.

Hos Medin vægter de fagligheden højt, og derfor vil du altid møde kompetente medarbejdere, der er eksperter på hver deres lægefaglige område. I takt med at ydelserne er vokset, er det samme sket med personalesammensætningen. De deler dog alle den samme grundlæggende passion for høj lægefaglig kvalitet.

Faglighed, tryghed og nærvær

Selvom ydelserne og personalesammensætningen er vokset, så er det klare fokus på kvalitet og kommunikation den samme. Hovedformålet med klinikken er at skabe en atmosfære, hvor der er god tid patient og læge imellem. Derudover er det også essentielt, at der bliver kommunikeret i et sprog, som patienter nemt kan forstå.

Selvom vi i Danmark kan komme gratis på sygehuset gennem vores skat, så kan der i visse tilfælde være lang ventetid på behandlinger og operationer. Igennem det udvidede frie sygehusvalg kan du derfor blive henvist til en hjerte-, lunge- eller neurologisk undersøgelse på Medin, hvis der er mere end 30-dages ventetid.

Du kan læse mere om Medin og deres forsat voksende udbud af ydelser på deres hjemmeside.

Kontakt
AdresseOdensevej 175, 5500 Middelfart