Skip to main content

Mekanikeren

Når bilen skal til reparation, kan det være en stor udgift. Hos Mekanikeren Middelfart ønsker de ikke det. Derfor har de gode priser og lånemuligheder, så du kan blive kørende igen i en fart.

Mekanikeren
Annoncørbetalt Indhold

Hvis du får din bil, trailer, campingvogn eller veteranbil serviceret og repareret hos Mekanikeren i Middelfart, kan du forvente at få en kompetent og serviceorienteret behandling – af både dig og dit køretøj. De foretager service og reparation på alle biler uanset hvilket mærke eller årgang den er. Selv på helt nye biler der stadig er i grarantiperioden.

Mekanikeren har en afdeling i både Middelfart og Aarup, og gennem de sidste 15 års erfaring i branchen, har de opbygget en stor ekspertise i specielt Peugeot, Citroen og Renault. Det betyder, at din bil er i sikre hænder, når du afleverer den her.

Hos Mekanikeren bevarer du 100 % fabriksgarantien på din bil, og du sparer mellem 20-40 % på din værkstedregning, sammenlignet med når du tager den til et mærkeværksted.

Hos Mekanikeren ønsker de ikke, at dit besøg hos dem, skal vælte din økonomi. Derfor kan du med deres kundekort dele din værkstedsregning op i flere dele, og betale når du har luft til det i budgettet. Lånet er rente- og gebyrfrit, og det sikrer dig, at et værkstedsbesøg ikke er noget, du behøver udskyde, til når økonomien tillader det.

Kontakt
AdresseVærkstedsvej 4, 5500 Middelfart