Skip to main content

Mengs Univers

Mengs Univers tilbyder healing til børn og voksne, så du også kan finde hjem til dig selv og til din indre styrke og balance. 

Mengs Univers
Annoncørbetalt Indhold

Oplever du spændinger, indre blokeringer og ubalance, eller har du uro i krop og sind? Hos Mengs Univers kan du få hjælp til at genfinde dig selv og slippe gamle og forstyrrende energier gennem healing. 

Bag Mengs Univers står Lis Meng, hvis intuitive evne til at fornemme menneskers energier, følelser og oplevelser danner basen i hendes helende virke. Lis er gennem bl.a. uddannelse og kurser blevet i stand til at finde ind til menneskers lys og styrker, som kan danne grobund for udvikling, forandring og genopbygning. 

Får du behandling hos Mengs Univers, er det med sammenhæng og balance i fokus, og derfor arbejder Lis med både kroppen, sindet og ånden.  

Mengs Univers tilbyder bl.a.: 

  • Chakrahealing 
  • Klanghealing og –meditation 
  • Energi- og kropsmassage 
  • Qigong 
  • Clairvoyance 
  • Healing med sten og krystaller 

Alle hendes sessioner kan desuden bestilles som fjernbehandling, ligesom hun ved udvalgte ydelser gerne kører ud til dig. 

Særligt fokus på børn 

Alle hendes sessioner tilbydes både til børn og voksne, og netop børnene har hun et særligt fokus på i sin praksis. Lis har en speciel forbindelse til børn og er særligt fintfølende overfor især drengebørn. Hendes forståelse for, og kommunikation med, børn foregår helt intuitivt, og derfor kan hun nå ind til deres styrke og unikke egenskaber. 

Under børnehealingen lærer forældrene også at forstå deres børn på et dybere plan, så de er bedre udrustet til at hjælpe og støtte barnet i dets udvikling.  

Du kan også booke familiehealing hos Mengs Univers, hvor hele familien får mulighed for at opnå mere balance, forståelse og samhørighed. 

Bliv din egen healer 

Sidst, men ikke mindst, tilbyder Mengs Univers undervisning i healing foruden en række spændende kurser og workshops om de forskellige behandlingsformer. Du kan bl.a. tage forløbet “Bliv din egen healer”, hvor du over ti moduler bliver klædt grundigt på til at heale både dig selv og andre.  

Er du nysgerrig på, hvordan Mengs Univers kan hjælpe dig med din udvikling? Så ring gerne til Lis på tlf.: 27 85 09 56 eller bestil en tid via hendes hjemmeside.

 

Kontakt
AdresseMiddelfartvej 52, 5466 Asperup