Skip to main content

Middelfart Billedskole

Middelfart Billedskole er stedet at tage hen, hvis du eller dit barn ønsker at udfolde og udvikle jeres kreative evner sammen med ligesindede.

Annoncørbetalt Indhold

Er dit barn pjattet med at tegne og male, eller er du selv interesseret i at udforske nye kreative teknikker og kunstarter? Middelfart Billedskole tilbyder en række forløb, kurser, workshops og arrangementer, hvor både de små, spirende talenter og de mere garvede kunstnere kan prøve kræfter med forskellige kreative formater.

Billedskolen ligger velplaceret ved Hyllehøjskolen, og i lyse omgivelser deler billedkunstnere og billedkunstlærere ud af deres inspirerende viden. Undervisning tager altid udgangspunkt i, hvad eleverne selv har af interesser, idéer og forudsætninger, og du får mulighed for at træne alt fra tegning, maleri, animation og grafik til keramik, skulptur, design og idéudvikling. De har desuden flere dramaforløb for børn.

Mere end bare at tegne

Formålet med billedskolen er at udvikle elevernes kreative kompetencer inden for at betragte og skabe kunst samt opfordre dem til at udvikle deres eget kunstneriske udtryk.

Men det er lige så vigtigt for billedskolen at sprede glæden for kreativt og billedskabende arbejde og inspirere eleverne til at bruge maling, blyanter og ler som en måde at udtrykke sig på.

Vil du se, hvilke forløb Middelfart Billedskole kan tilbyde dig eller dit barn? Så besøg deres hjemmeside.

Kontakt
AdresseAssensvej 177, 5500 Middelfart